/*teszt*/

Sikeresek a startup appok. Újabb nagy befektetés

Kategória: Hírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

A Pocket nevű, már 17 millió letöltésnél járó mobil alkalmazást a Readitlater fejlesztette ki, most már befektetője is van.

A Pocket applikáció egy vásárlási döntést támogató alkalmazás, amelynek lényege, hogy segít a felhasználóknak a böngészés során talált cikkeket, weboldalakat, videókat eltárolni és egy későbbi elolvasásra (read it later) félretenni. Ugye milyen egyszerű?

A befektetés az Axel Springer kezdte, de nem egyedüli befektetői a startupnak: velük tartott a Google Ventures és a Capital Alapítvány. Anton Waitz, az Axel Springer Digital Ventures ügyvezetője elmondta, a Pocket olyan, mint az internet "mentés" gombja. A mai digitális tartalomfogyasztók akkora mennyiségű információval találkoznak, hogy azt szinte képtelenség követniük. Ennek eredménye pedig az, hogy az olvasók számos releváns információhoz hozzá sem jutnak, vagy egyszerűen elfelejtik. A Pocket alkalmazás segít az információáradat lelassításában.

Az applikáció 2011-től érhető el, kompatibilis a legelterjedtebb mobil operációs rendszerekkel. Az Apple App Store és a Google Play Store letöltői körében az alkalmazás nagyon magas rating-et kapott.

De m is az a pocket?
Sikeresek a startup appok. Újabb nagy befektetésA GetPocket oldalára fellépve először regisztrálnunk kell, de utána máris igénybe vehetjük az oldal szolgáltatásait. Először a +Pocket gombot kell a fogd és dobd módszerrel a könyvjelző sávunkba vinni. Ezután ha valahol egy érdekes anyagra bukkanunk, de nincs időnk leragadni mellette, egyszerűen kattintsunk az előbbi ikonra, és a cikk már be is került virtuális zsebünkbe. A későbbiekben ha fellépünk a GetPocket oldalra, máris megtaláljuk az elmentett cikkeket (kis nézőképpel, ha a cikket képpel is illusztrálták). Ha rákattintunk, nem az eredeti oldalra kerülünk, hanem a kiválasztott cikk jelenik meg, azt olvashatjuk végig.

Az oldalnak fejlett keresőfunkciója is van, így akkor is kiigazodunk, ha már kellően telepakoltuk a „zsebünket”. A GetPocket kiegészítőként is letölthető, például a Chrome-ra, illetve a Firefoxra, Pocket néven.

Befektetnél Sikeres startup vállalkozásokba?

Hozzánk sokan jelentkeznek, mi elküldjük e-mailben, Te válogatsz.

Értesítünk a legjobb befektetésekről.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : pocket, startup

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.