/*teszt*/

Magyarok a 100 legjobb startup cég között

Kategória: Hírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Európa száz legjelentősebb startup cége közé választottak egy magyar felhőszolgáltatót.

A Red Herring bejelentette az Europe Top 100 versenyének díjazottjait: a cég amszterdami rendezvényén felfedett listán egy magyar cég, a Comforce Zrt. is szerepel. Az elismerés azokat a startup cégeket emeli ki, amelyek kiemelkedő innovatív és technológiai tevékenységet folytattak saját területükön, illetve szempont volt még például a pénzügyi teljesítmény és az általános üzleti stratégia.

"A verseny minden évben egyre keményebb, de úgy véljük, a Comforce is demonstrálja azt a víziót, innovációt és lendületet, melyet a Red Herring Top 100 lista képvisel." - mondta Alex Vieux, a Red Herring vezérigazgatója.


A világ több pontján vannak ügyfeleik

A Comforce egy felhőalapú telefonos ügyfélszolgálat, amely 2008-ban indult. A cég az ügyfélszolgálati munkavégzést forradalmasította: a lényege, hogy a szolgáltatást a megbízók és a munkatársak földrajzi elhelyezkedése egyáltalán nem befolyásolja.

A vállalat jelenleg már 20 országból rendelkezik megrendelőkkel. A cég nemzetközi jelenléte miatt az észak-amerikai vállalatok Top 100 versenyére is meghívást kapott, ennek döntője júniusban kerül megrendezésre, San Diegóban.

Magyarok a 100 legjobb startup cég között

Befektetnél Sikeres startup vállalkozásokba?

Hozzánk sokan jelentkeznek, mi elküldjük e-mailben, Te válogatsz.

Értesítünk a legjobb befektetésekről.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : startup, Comforce, verseny

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.