/*teszt*/

Magyar startup cégek Szingapúrban

Kategória: Hírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

 A magyar know-how fantasztikus exporttermék - nyilatkozta Ducsai-Oláh Zsanett a Magyar Nemzeti Kerekedőház vezérigazgatója. Hogy miért mondta ezt?

 A közelmúltban létrejött egy új igazgatóság, melynek célja, hogy piachoz segítse a hazai startup cégeket. A kereskedőház honlapján létrehoztak egy linket, ahol bemutatkozhatnak azon vállalkozások melyek sikeresek lehetnek a szingarpúri piacon.

Hamarosan egy rendezvény is megrendezésre kerül European Innovations from Hungary (EIH) néven. Itt 9 hazai cég jelenik meg nagyrészt egészségügyi és információtechnológiai megoldásokkal. Az egyik cég pl olyan zuhanyfejet fejlesztett ki, amellyel 5 liter felhasználásával lehet ugyanolyan komfortérzéssel zuhanyozni, mintha 70-80 liter vizet használnánk el.

Magyar startup cégek SzingapúrbanMájus 27-én a rendezvény napján nem feltétlenül az a cél, hogy üzletek kötessenek. Sokkal inkább az, hogy megismertessék Szingapúrral ezeket a lehetőségeket, és hosszútávon elinduljon egy folyamat melynek eredményei lehetnek.

A rendezvényen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is részt vesz. Szingapúrban erős az állami jelenlét, és fontos, hogy a magán kezdeményezések mögött ott lássák a kormányzati támogatást is.

Magyar startup cégek Szingapúrban

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : magyar nemzeti kereskedő ház, szingapúr, startup, european innovations from hungary, eih,

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.