/*teszt*/

Magyar startup vagy termékkel? Kel 1M$ ?

Kategória: Pénzt adunk | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Magyarország a vendége a nyár közepén Brooklynban tartott Northside Festivalnak. A zenei, filmes és internetes világ újdonságait bemutató eseményen kilenc magyar csapat is megpróbálhatja eladni az ötletét.

Három lényeges követelménynek kell megfelelniük a Northside részvételre pályázó fiatal cégeknek: nem kaphattak egymillió dollárnál több kockázati tőkebefektetést, 2012 és 2015 között bejelentett termékkel kell rendelkezniük, és Magyarországon kell történnie a fejlesztésnek. Emellett nem árt, ha képesek kifizetni a repjegyet New Yorkig, mert az nincs benne a csomagban.
Az egymillió dolláros korlát vadnak tűnhet Magyarországról nézve. De Amerikában, a korai befektetési fázisban 750 ezertől kétmillió dollárig kaphat pénzt egy-egy startup. Akinek még nem jött össze az egymillió, az ...
Magyar startup vagy termékkel? Kel 1M$ ?

...szinte az ötlet szakaszában vesztegel.

A Design Terminál, Balassi Intézet és a Magyar Turizmus Zrt pályázatra április 25-ig várják a jelentkezéseket, a háromfős - hazai és amerikai tagokat is tartalmazó - zsűri május ötödikéig dönti el, kik utazhatnak.
 
A 2012 és 2015 közé eső időszakban annyi magyar vállalkozás indult, hogy felsorolni sem lenne elég egy cikk. A pályázók között lehet 3D-nyomtatót gyártó magyar csapat, a Kickstarteren már pénzt találó cipőtervező, vagy a mozgást digitalizáló Notch nevű apró kütyü, A szórásból kiesik viszont az egyik legfuturisztikusabb magyar fejlesztés, pilóták szemüvegét repülési információkkal teleíró Aero Glass, amely ezen a héten kapott 1.1 millió eurós befektetést.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : verseny, befektetők

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.