/*teszt*/


ivócsap lehet működő egy magyar startup?

Kategória: Hírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

"A fővárosi vízművek eddig támogatta a fiatal hölgyek által feltalált ivócsapot, a jövőben megrendelhető szolgáltatást szeretnének fejleszteni belőle.

Négy fiatal tervező tavaly ősszel mutatta be a jórészt kihasználatlan városi tűzcsapokra építő Ivócsap nevű ötletét. Kezdeményezésük nemrég egy egészen új magyar lehetőség, a Szegények Szabadalma segítségével került védelem alá.

A feltaláló hölgyek idővel céget szeretnének építeni az ötletre, amelyet kibérelhet egy-egy önkormányzat egy szezonra, vagy akár meg is vásárolhatna."

Írja a mandiner.hu

Hát nem tudom, szerintem teljesen életképtelen az ötlet és igazából a szegények szabadalma is eegy rosszul kitalált név. Inkább szól az egész egy szabadalmi reklámról, mint egy erőteljes startup ötlet megvalósulásáról.

A videó a hajtás után...

ivócsap lehet működő egy magyar startup?
Van véleményed? Írd meg nekünk

Befektetnél Sikeres startup vállalkozásokba?

Hozzánk sokan jelentkeznek, mi elküldjük e-mailben, Te válogatsz.

Értesítünk a legjobb befektetésekről.

Vissza

Címkék : ivocsap, startup, tamogatas

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.