/*teszt*/

Hogyan szerezzen egy startup befektetőt?

Kategória: Pénzt adunk | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Még várja a startupok jelentkezését a Seed Star Battle, melynek célja, hogy nemzetközi juttatási csomaggal segítse az innovatív magyar vállalkozókat.

Két évnél nem régebbi, magyar tulajdonban lévő, kezdő vállalkozások, valamint a céggel még nem rendelkező ötletgazdák is pályázhatnak a versenyre. A jelentkezők közül az előválogatás után április 20-án hirdetik ki a top 10 döntős csapatot, melynek tagjai háromnapos szakmai workshopon vehetnek részt Budapesten.

Hogyan szerezzen egy startup befektetőt?A döntősök a külföldi befektetők megszólításához, továbbá az ehhez szükséges finanszírozási, jogi és üzleti információkhoz juthatnak hozzá a hazai és nemzetközi szakértők vezetésével zajló felkészítés során. Emellett gyakorlati segítséget kapnak a pitchelés, az üzleti terv készítés, a marketing és a validálás területein is.

További előny, hogy a startupok kapcsolatba léphetnek nemzetközi üzleti és kockázati tőkebefektetőkkel, tapasztalt vállalkozókkal, így az innovátorok nemzetközi hálózatot építhetnek a verseny során. A workshopot követően 2015. április 30-án rendezik a döntőt, amelyen nemzetközi zsűri előtt bizonyíthatnak a csapatok. A Seed Star Battle fődíjának megnyeréséhez a szakmai zsűri többek között az ötlet eredetiségét, a piacra jutási potenciált, a célcsoport felvevőképességét és az üzleti modell helytállóságát vizsgálja.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : befektetők, verseny

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.