/*teszt*/

36 óra alatt 6 M Ft. Egy Magyar Startup mérlege.

Kategória: Igaz történetek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Óriási siker a mesélő ágynemű szett és alkalmazás, másfél nap alatt már el is érte a kitűzött célt.

Kevesebb mint két nap alatt el is érte kitűzött 16 ezer fontos célját a Kickstarteren indított Bedtime Bedding. Egy amerikai kutatás szerint a szülők mindössze 13 százaléka mesél a hét minden napján gyermekeinek, erre próbál megoldást nyújtani a magyar startup.

A Bedtime Beddig tulajdonképpen egy altató szett, melynek részét képezi egy ágynemű, néhány plüssállat és róluk mintázott pizsama, valamint egy mobilalkalmazás. Az ágynemű teljesen interaktívra lett tervezve, hogy a plüssállatokkal játszhasson rajtuk a gyermek, a mobilalkalmazás pedig számos mesevariációt tartalmaz, hogy a szülőknek ne kelljen minden este maguktól új történetet kitalálni.

36 óra alatt 6 M Ft. Egy Magyar Startup mérlege.


"A prototípusunk kész van és közel egy éve teszteljük családokkal és szakemberekkel. A textilipar nem a kis mennyiségekről szól, ezért ahhoz, hogy a termékünket versenyképes áron kínálhassuk, minimum 200 darabot kell megrendelnünk a gyártótól. Ezért fordulunk a Kickstarter közösségéhez segítségért" - mondta Vitvera Gábor, a Bedtime Bedding egyik alapítója.


A projektre május 30-ig szerették volna összegyűjteni a tervezett 16 ezer fontot (kb 6,5 millió forint), ám ez az összeg már alig másfél nap alatt meglett. A készítők további plüssállat- és ágyneművariációkat terveztek a kisállatos „Groovy Grove”-on kívül, ha elég összeg gyűlik össze, ezeket is megvalósítják: ha elérik a 120 ezer fontot (50 millió forint), középkori és dinoszauruszos témájúak is lesznek.

Ha akár 1 fonttal is támogatjuk a projektet, a mobilalkalmazást már akkor is megkapjuk, 20 fontért már egy plüssállat is jár mellé, a teljes csomagot egyelőre 120, később pedig 130 fontért (54 ezer forint) lehet majd megvenni. Ha valaki hajlandó 3 ezer fontot (kb 1,2 millió forint) kifizetni, akkor gyermekének saját plüssállatokat és ágyneműt terveznek. A Bedtime Bedding csomagokat várhatóan novembertől szállítják ki a vásárlóknak.

Befektetnél Sikeres startup vállalkozásokba?

Hozzánk sokan jelentkeznek, mi elküldjük e-mailben, Te válogatsz.

Értesítünk a legjobb befektetésekről.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : startup, Bedtime Bedding,

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit az Interneten. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket. Tudni akarod mások, hogyan lettek sikeresek és gazdagok? Kövesd az írásaimat.

Kapcsolódó cikkeink:

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.